Blog Colectare Feroase

Descopera informatii importante despre serviciile pe care le oferim

PROGRAMUL RABLA 2023 - CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Dacă locuiți în București sau în județele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița sau Prahova, puteți beneficia de transport gratuit pentru Programul RABLA 2023, oferit de către ColectareFeroase.ro. ColectareFeroase.ro este un Centru REMAT autorizat pentru Programul RABLA 2023 vă poate oferi suport în înscriere și vă poate oferi transport gratuit pentru aducerea autoturismului vechi.

Citeste articolul

La ce folosește reciclarea fierului vechi și a altor metale?

Cu siguranță sunt multe persoane care se întreabă la ce folosește colectarea fierului, ce se întâmplă cu fierul după colectare și cum se refolosește fierul colectat. De aceea, vom încerca în acest articol să oferim cât mai multe informații și detalii despre aceste aspecte, dar și despre importanța reciclării fierului vechi și a altor metale.

Citeste articolul

Ce materiale pot aduse la un centru de reciclare metale?

Metalele sunt materiale care pot fi reciclate în mod repetat, fără că acest aspect să influențeze sau să modifice proprietățile interioare. Cea mai bună modalitate pentru a le colecta, recicla și valorifica este apelarea la un centru de reciclare metale.

Citeste articolul

Care sunt cele mai importante 7 categorii de materiale reciclabile?

Reciclarea este un proces extrem de important pentru reducerea risipei și poluării, diminuarea costurilor și resurselor necesare pentru producerea anumitor materii prime, reducerea amprentei de carbon și a efectului de seră.

Citeste articolul

Ce materiale pot aduse la un centru de reciclare metale?

Reciclarea este un proces care are în vedere două aspecte extrem de importante. Unul dintre acesta este de natură economică și presupune colectarea și folosirea unei cantități cât mai mari din materiile prime uzate, rămase sau rezultate din diverse activități industriale.

Citeste articolul