DESPRE COLECTAREFEROASE.RO

Cel mai bun preț pentru deșeurile tale

ColectareFeroase.ro

Suntem parte a Programului Rabla 2020

Despre noi

Un partner de încredere, în continuă dezvoltare

Metalcolect Trading este o companie specializată în colectarea și valorificarea de deșeuri metalice, feroase și neferoase. Suntem autorizați pentru preluarea și casarea de autoturisme vechi și eliberarea de certificate pentru înscriere în Programul Rabla Clasic sau Rabla Plus.

Principalele materiale cu care lucrăm sunt: fierul, cuprul, aluminiul, alama, inoxul și plumbul. Colectăm și reciclăm de asemenea baterii uzate, electronice și electrocasnice vechi și orice alt tip de produse și resturi de profile din metal.

Serviciile noastre

Recuperarea și Valorificarea deșeurilor
Suntem specializati in colectarea deseurilor metalice, autorizati de Ministerul Mediului. Atuurile noastre principale sunt promptitudinea si profesionalismul in servirea clientilor, fie ca este vorba de firme mari, firme mici, institutii publice sau persoane fizice. Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate. Oferim si servicii de colectare pe baza de contract cu preturi preferentiale.
Dezmembrări și Dezafectări
Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice, hale industriale, masini si echipamente de ridicat si transportat, dezafectari in domeniul feroviar, petrolier si electric.
Transport și Cântărire
Vă stăm la dispoziție cu autocamioanele noastre dotate corespunzător pentru manipularea deșeurilor și resturilor metalice. Vă ajutăm cu aparatura profesională pentru cântărire fără suprataxă.

Centru de reciclare Sector 6

CÂT RECICLEAZĂ ROMÂNIA

România produce 5,8 milioane de tone de deşeuri pe an, cu o medie de 272 de kilograme pe an pe cap de locuitor şi cu o rată de colectare de doar 82,3%, arată studiul Waste Atlas, publicat de organizaţia D-Waste. Din acest total, România reciclează doar 3%, fiind al doilea cel mai scăzut nivel din Uniunea Europeană. Cel mai scăzut nivel îl înregistrează Bulgaria, care are o rată de reciclare de sub 1%. Impreuna putem pastra Romania mai curata, cu responsabilitate si atentie.

MATERIALE FEROASE

MATERIALE NEFEROASE

HÂRTIE ȘI CARTON

COMPOST - MATERIE ORGANICĂ

Galerie foto

Echipamentele și echipa METALCOLECT TRADING S.R.L.

ColectareFeroase.ro este o marca inregistrata a companiei METALCOLECT TRADING S.R.L.. Scopul organizației noastre este de a contribui cât mai mult la colectarea responsabilă și la valorificarea deșeurilor reciclabile. Activitatea se adresează tuturor celor interesați de recuperarea materialelor ce pot fi refolosite, persoanelor fizice și juridice, instituții publice care doresc să strângă și să contribuie la reutilizarea unor astfel de materiale.

DE CE METALCOLECT TRADING S.R.L. SI COLECTAREFEROASE.RO

Prin experiența câștigată în cei peste 15 ani de activitate, am reușit să ne perfecționăm și să eficientizam toate procesele implicate în recuperarea și valorificarea optimă a materialelor reciclabile sortate. Suntem o firmă profesionistă și autorizată de Ministerul Mediului pentru a presta orice tip de servicii legate de acest domeniu.

Misiunea Colectare Feroase este realizarea și implementarea unui program de management integrat al deșeurilor. Astfel, din dorința de a asigura o mai bună colectare a materialelor refolosibile și de a contribui la demersurile generale de protecție a mediului, prestăm servicii specializate și profesioniste de colectare metale. Suntem un partener serios, responsabil și prompt în ridicarea și achiziția de deșeuri feroase și neferoase. Știm cât de important este sa menținem motivația pentru colectare și oferim întotdeauna prețuri competitive și avantajoase.

Centru Colectare Feroase specializat în colectarea și valorificarea materialelor reciclabile reprezintă o soluție sustenabilă pentru toți agenții comerciali și oamenii de bine care vor să susțină reciclarea și politicile sustenabile. Dorim să asigurăm generațiilor viitoare o lume mai bună, în care apa, aerul și solul să fie protejate corespunzător și cât mai puțin poluate.

01.

PRODUCĂTOR

Implicarea directă în procesul de reciclare este cea mai clară dovadă a susținerii reducerii exploatării resurselor naturale și a protecției mediului. Producătorii trebuie să crească cantitatea de materiale reciclabile utilizate în producție și să contribuie decisiv la reîntoarcerea în producție a deșeurilor rezultate din activitatea sau consumul produselor lor.

02.

CONSUMATOR

Responsabilitatea colectării selective și a recuperării unei cantități considerabile de materialele reciclabile ține nu doar de agenții economic, ci și de autorități și de fiecare persoană în parte. De oricare parte v-ați afla, alegeți să colectați și să valorificați cât mai multe dintre deșeurile ce pot fi obținute prin activitatea unei companii și din consumul de bunuri și servicii.

03.

RECICLARE

Colectarea, recuperarea și valorificarea deșeurilor reciclabile trebuie să fie realizată de noi toți, fie că suntem adulți sau copii, persoane juridice, instituții sau centre specializate de colectare.Cu cât fiecare dintre noi se implică cu mai multă responsabilitate în acest proces, cu atât avem mai multe șanse să ne bucurăm de o planetă mai curată și mai puțin poluată.

04.

PRODUCĂTOR

Folosirea de ambalaje din materiale reciclate și recuperarea unei cantității cât mai mari de produse reciclabile este o prioritate pentru cele mai importante branduri, din cele mai variate domenii de activitate. Toți producătorii de bunuri și materiale care pot fi obținute din deșeuri reciclabile ar trebui să educe publicul și să contribuie mai mult la întreaga desfășurare a procesului de reciclare.

TRANSPORT GRATUIT ÎN BUCUREȘTI; ILFOV ȘI JUDEȚTELE LIMITROFE

TE SCAPĂM DE RABLA TA

ColectareFeroase.ro îțî oferă transport gratuit* pentru rabla ta, înscrisă în Programul "RABLA 2023". Contactează-ne acum pentru a te programa și tu.

Transport grauit pe teritoriul Municipiului București și județelor Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița, Prahova.

Ne puteți găsi usor:

INFORMATII UTILE

Fii intotdeuna la curent cu cele mai noi informatii din domeniul reciclarii dar si cu cele mai bune oferte de la ColectareFeroase.ro

Ce face ColectareFeroase.ro?

Suntem un centru autorizat și specializat în colectare și reciclare material feros și neferos. Preluăm, ridicăm, primim și cumpărăm orice tip de deșeu de metal, de la ambalaje, doze, cutii goale de fier, tablă, cupru, aramă, inox, fontă, plumb, până la resturi de profile metalice și automobile pentru programul rabla.

Află detalii

De ce să alegeți oferta și serviciile Colectare Feroase?

Oferta și serviciile noastre se adresează tuturor celor interesați să valorifice, să vândă sau să scape de deșeuri feroase și neferoase reciclabile. Putem ridica, prelua și depozita orice tip de material feros și neferos, care nu vă mai trebuie sau de care vreți să scăpați.

Află detalii

Programul RABLA 2020

Ai o masina veche? Te incurca sau iti doresti o masina mai noua? Te putem ajuta noi. Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto, cunoscut in special sub numele de Rabla, este un program guvernamental, sustinut din fonduri alocate de Ministerul Mediului.

Află detalii