Contact

Contacteaza o companie specializata pe reciclarea de materiale feroase si neferoase

Contact

Colectare Feroase este unul dintre cele mai importante centre specializate în colectarea, transportul, reciclarea și valorificarea de materiale feroase și neferoase din București și din România. Firma este autorizată și pentru casarea de autoturisme vechi și eliberarea de certificate pentru înscriere în Programul Rabla Clasic și Rabla Plus. Dacă doriți să obțineți cel mai bun preț pe materialele reciclabile pe care le dețineți ne puteți contacta folosind formularul de mai jos.

Adresa

METALCOLECT TRADING S.R.L.
Intr. Blejoi, Nr. 8 - 16
Camera Nr. 7, Sector 6, București
P: 021 319 67 65

INFORMATII UTILE

Fii intotdeuna la curent cu cele mai noi informatii din domeniul reciclarii dar si cu cele mai bune oferte de la ColectareFeroase.ro

Ce face ColectareFeroase.ro?

Suntem un centru autorizat și specializat în colectare și reciclare material feros și neferos. Preluăm, ridicăm, primim și cumpărăm orice tip de deșeu de metal, de la ambalaje, doze, cutii goale de fier, tablă, cupru, aramă, inox, fontă, plumb, până la resturi de profile metalice și automobile pentru programul rabla.

Află detalii

De ce să alegeți oferta și serviciile Colectare Feroase?

Oferta și serviciile noastre se adresează tuturor celor interesați să valorifice, să vândă sau să scape de deșeuri feroase și neferoase reciclabile. Putem ridica, prelua și depozita orice tip de material feros și neferos, care nu vă mai trebuie sau de care vreți să scăpați.

Află detalii

Programul RABLA 2020

Ai o masina veche? Te incurca sau iti doresti o masina mai noua? Te putem ajuta noi. Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto, cunoscut in special sub numele de Rabla, este un program guvernamental, sustinut din fonduri alocate de Ministerul Mediului.

Află detalii