COLECTARE FEROASE SI NEFEROASE

Acceptăm deșeuri feroase și neferoase, din game și categorii foarte variate

Reciclam Impreuna

RECICLARE FEROASE SI NEFEROASE

Colectare Feroase este una dintre cele mai importante companii de pe piață, specializate în colectarea de materiale reciclabile feroase și neferoase. Putem ridica sau ne puteți aduce spre reciclare toate tipurile de produse și materiale de metal pe care doriți să le valorificați, care ocupă spațiu sau nu mai aveți nevoie de ele.

Acceptăm deșeuri feroase și neferoase, din game și categorii foarte variate. Ca materiale reciclabile de fier colectăm, produse de fier și de fontă. Pentru cele neferoase, primim deșeuri de aluminiu, cupru, bronz, plumb, inox. Reciclăm electronice și electrocasnice stricate baterii uzate, sau orice alte piese, resturi, profile metalice rezultate din dezafectarea, demontarea sau confecționarea de produse din metal.

ColectareFeroase.ro

CALCULATOR PREDARE MATERIALE

NOI ÎȚI PLĂTIM, PE LOC:

Prețul obținut este cu livrarea materialelor de către tine la centrul nostru de reciclare.

RON
0

CE DEȘEURI COLECTĂM

Echipa noastră, alcătuită din persoane cu experiență în evaluarea și încadrarea corespunzătoare a deșeurilor feroase și neferoase, oferă un preț competitiv pentru toate materialele metalice preluate sau aduse spre valorificare. Costul final poate fi influențat de cantitatea, tipul și valoarea deșeurilor preluate.
Colectare fier vechi
RECICLARE FIER VECHI

Reciclăm fier vechi, produse din fier și fontă, la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

PREȚUL ZILEI: 1.3 RON

Colectare Cupru
RECICLARE CUPRU

Reciclăm cupru și produse din cupru la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

PREȚUL ZILEI: 28 RON

Colectare Aluminiu
RECICLARE ALUMINIU

Reciclăm aluminiu și produse din aluminiu la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

PREȚUL ZILEI: 4 RON

Colectare Baterii
RECICLARE BATERII

Reciclăm baterii și acumulatori uzați la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

PREȚUL ZILEI: 3.3 RON

Colectare Alama
RECICLARE ALAMA

Reciclăm cupru și produse din cupru la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

PREȚUL ZILEI: 16 RON

Colectare Inox
RECICLARE INOX

Reciclăm inox și produse din inox la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

PREȚUL ZILEI: 4 RON

Colectare Plumb
RECICLARE PLUMB

Reciclăm plumb și produse din plumb, la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

PREȚUL ZILEI: 4 RON

DE CE METALCOLECT TRADING S.R.L. SI COLECTAREFEROASE.RO

De ce să alegeți oferta noastră de colectare deșeuri feroase și neferoase?

Metalcolect Trading oferă o gamă diversificată de servicii de preluare, evaluare, cântărire, transport, dezmembrare, selectare și balotare a deșeurilor reciclabile. Astfel centrul de colectare fier vechi și neferoase este cea mai accesibilă și simplă soluție pentru toți cei interesați de valorificarea deșeurilor și protecția mediului înconjurător. Beneficiile materiale ce pot fi opțiune din acest demers sunt avantajoase pentru toate părțile implicate.

Echipa noastră, alcătuită din persoane cu experiență în evaluarea și încadrarea corespunzătoare a deșeurilor feroase și neferoase, oferă un preț competitiv pentru toate materialele metalice preluate sau aduse spre valorificare. Costul final poate fi influențat de cantitatea, tipul și valoarea deșeurilor preluate.

În activitatea noastră ținem cont de nevoile și așteptările clienților și vrem să contribuim cât mai mult la procesul de colectare selectivă și reciclare a cât mai multe materii prime reutilizabile. De aceea, dacă dispuneți de echipamente vechi, produse sau materiale feroase și neferoase pe care nu le puteți aduce la noi, în funcție de cantitate și de distanțe, putem veni noi să le ridicăm.

INFORMATII UTILE

Fii intotdeuna la curent cu cele mai noi informatii din domeniul reciclarii dar si cu cele mai bune oferte de la ColectareFeroase.ro

Ce face ColectareFeroase.ro?

Suntem un centru autorizat și specializat în colectare și reciclare material feros și neferos. Preluăm, ridicăm, primim și cumpărăm orice tip de deșeu de metal, de la ambalaje, doze, cutii goale de fier, tablă, cupru, aramă, inox, fontă, plumb, până la resturi de profile metalice și automobile pentru programul rabla.

Află detalii

De ce să alegeți oferta și serviciile Colectare Feroase?

Oferta și serviciile noastre se adresează tuturor celor interesați să valorifice, să vândă sau să scape de deșeuri feroase și neferoase reciclabile. Putem ridica, prelua și depozita orice tip de material feros și neferos, care nu vă mai trebuie sau de care vreți să scăpați.

Află detalii

Programul RABLA 2020

Ai o masina veche? Te incurca sau iti doresti o masina mai noua? Te putem ajuta noi. Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto, cunoscut in special sub numele de Rabla, este un program guvernamental, sustinut din fonduri alocate de Ministerul Mediului.

Află detalii